Dyrlæge Line Dalsgaard Jensen

Om Line: +45 29 87 24 43

Mit navn er Line og fremover vil I møde mig i praksis, på klinikken og over telefonen, da jeg fra 1. December og frem til sommer, skal vikariere for dyrlæge Christina, da hun går på barsel.

Jeg er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet med speciale i hest, hvor min store interesse særligt er indenfor haltheder og generel ortopædi hos hest. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet som hestedyrlæge i Nordsverige, hvor jeg har arbejdet med alle aspekter i hestepraksis. Her har jeg både håndteret mange akutte tilfælde og stået for halthedsudredninger, gastroskopier og andre længere udredninger på på klinikken. Jeg har derfor taget en bred vifte af erfaring med mig hjem, som jeg vil anvende i mit nye arbejde på Rynkeby hesteklinik. Her kommer jeg også til at føre Christinas store arbejde med udredning af luftvejssygdomme hos hest videre, samt udføre mundhuleundersøgelser og tandrasp.

Privat tilbringer jeg meget af min tid på havet i min og min kærestes sejlbåd, hvor jeg har planer om at de skandinaviske farvande skal sejles tyndt henover de kommende år.

Jeg ser frem til at komme igang og glæder mig til at tage i mod jer og jeres heste på klinikken såvel som i praksis